Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011
Ποιο είναι πιο άπαχο μοσχαρίσιο κρέας;
Share
Μοσχάρι θρεμμένο με χορτάρι είναι μέχρι και τρεις φορές πιο άπαχο από μοσχάρι θρεμμένο με σιτάρι. Το μοσχάρι που είναι θρεμμένο με χορτάρι επίσης παρέχει καλύτερη ισορροπία λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου