Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011
Για τη μείωση της χολιστερίνης και …
Share
Μια έρευνα στο Journal of Nutrition ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που αντικαταστούν μισό του λίπους στην διατροφή τους με αμύγδαλα και αμυγδαλέλαιο μειώνουν συνολικά τη χοληστερίνη κατά 4% και την LDL χοληστερίνη κατά 6% και τα τριγλυκερίδια κατά 14%.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου